Vistas de página en total

viernes, marzo 02, 2007

Precs i preguntes polítics

Estes son les preguntes que va fer el BLOC, gràcies Àngels per estalviar-me un poquet de faena :)

1. Per a quan Divino Maestro? Ho diem perquè hi ha una gran inquietud per part dels veïns i els comerciants perquè les dates de finalització de les obres es van posposant.
2. Alguns veïns ens han fet saber que pensem (jo també ho pense així) que el Centre de Salut del Palmaret no és el millor lloc per a exposar la maqueta del soterrament de vies. Com sé que estem en el torn de preguntes i açò no és una pregunta, Sr alcalde, a vostè li sembla normal fer l’exposició del projecte de soterrament de vies en el Centre de Salut?
3. Ens hem enterat que l’equip de govern està fent reunions amb les comunitats de veïns (una a una) per a informar-los de l’inici de les obres del soterrament de vies. Voldríem que ens informaren.
4. La majoria dels forats per a plantar els arbres a Patacona estan buits, estan esperant a agost per a plantar-los?
5. També sabem que els veïns de Patacona els han fet arribar una sèrie de preguntes per escrit, ens agradaria saber si ja els han respost perquè són temes importants.
6. Alguns veïns ens han fet saber el seu malestar per la manca d’il·luminació de la carretera que va de Tavernes a Alboraia, sabem que eixa carretera està sota la tutela de Diputació però pensem que allò que és competència de l’Ajuntament és exigir-li a la Diputació que la il·luminació millore.

Tino Martí pel PSPV va preguntar per la llicencia a una antena per a mòbils en l'horta i va demanar informes a la secretaria, be, els va re-demanar així com que era una competència del ple aprovar els canvis urbanístics necessaris per a fer l'operació.

Esta vegada l'alcalde va fer les respostes de viva veu i va dir:
1. A Divino Maestro queda per posar "un tubo" i el posen esta setmana i després es faria tota la reurbanització de la zona. Es preveuen 3 mesos per a que hi haja trànsit rodat.
2. Considera que el projecte del metro es lo suficientment important com per a estar en el centre de salut i el vegen el major nombre de persones possible.
3. Ja estan 2 setmanes fent reunions explicant el que implica el inici de les obres del metro, en Abril +-
4.Els arbres es plantaran quan "toque" segons els criteris tècnics.
5. Les preguntes dels veïns de Patacona ja s'han contestat.
6. S'ha parlat amb la Diputació y s'ha demanat tot, fins i tot la titularitat del camí i la Diputació està d'acord.

A la pregunta de Martí, Cabo va dir que l'antena està al camí Les vinyes, i que té obert un expedient sancionador perquè no tenien llicencia.

No hay comentarios: