Vistas de página en total

viernes, marzo 02, 2007

Precs i preguntes del públic

En el torn el públic, Cudero, el cap de llista per EU, va demanar que amb el concert previ aprovat comence la negociació amb tots els agents socials (associacions) i que els envien el concert previ. L’alcalde va dir, que estava en Internet. A la web de l’ajuntament.

Un altra persona va preguntar per què no es feia la modificació de crèdit per al RSU, i l’alcalde va dir que quan arribara el moment es faria i que no era il·legal no fer-la ara. També va preguntar per la clàusula suspensiva del Ausiàs March que es farà efectiva en breu, i li va respondre Manuel que no anava a pasar res.

Jo vaig proposar que els models d’instància es penjaren a la web de l’ajuntament per poder descarregar-los a casa, i va dir que era una bona proposta, que prenia nota.

Un altre veí de Divino Maestro va advertir que les cases tremolen per les obres i que son complicades, que per favor tinguen molt "de cuidao" en el que fan.

Des de la zona afectats Alcampo es va preguntar pel conveni signat amb eixa entitat, el van sol·licitar, demanaren que ANC (Alboraia Nou Centre Comercial, l’empresa pública creada per EGUSA, que es l’altra empresa publica creada per l’ajuntament d'Alboraia, t’has perdut? ;) estiguera gestionant en el sector UE2 en conte de en el sector ST5, que si EGUSA no gestionava ST5 per a què es crea ANC? per a no poder accedir a l'informació? (Reconec que no ho vaig entendre massa bé, i potser aquesta transcripció no siga molt correcta, ho sent)Va recordar esta persona, que d’indemnització a Alcampo si alguna cosa no va com cal es de 100 milions d'€, i que es una bogeria perquè si als 15 dies no s’ha fet efectiva hi ha sanció per a l’ajuntament però no per a Alcampo. I va terminar dient que en la avinguda de l'Orxata ja s’estava arreglat el sòl, però de nou ho estaven fent malament, i va pregar que es tinguera més previsió al tancar els carrers i fer les obres, de manera que no afectara tant.
La resposta del alcalde va ser que el conveni es feia per a complir una sentencia, que el conveni ja se’ls deixaria si era procedent, que la clàusula sí es recíproca, i que va ser un camió de gran pes el que va provocar la destrossa.
També va afegir que respecte a les obres, no s’iniciaran obres a mes carrers mentre no vagen finalitzant les que ja hi han en marxa, i que es difícil coordinar a les tres empreses que fan les obres, que ho fa la Generalitat.

Un veí de Patacona va preguntar quan es van enviar les respostes a les seues preguntes, i l’alcalde va dir que el dia d’abans.

Mes membres d’associacions van demanar el concert previ, i davant la insistent demanda, l’alcalde es va comprometre a fer arribar a totes un CD amb la documentació.

Una veïna de l’horta diu que en eixa zona no hi han contenidors, i el servei de recollida es fa 1 vegada per setmana, o 2 al estiu. Que li han dit que no queden contenidors. L’alcalde diu que això no pot ser, que n’hi han de sobra i que el servei es millor que el que hi havia i que es pot millorar i faran el que puguen.

Bona nit, i bona sort. L’ajuntament ja està comprant terres, publicant concursos per a estudis tècnics, etc.....

No hay comentarios: