Vistas de página en total

sábado, julio 01, 2006

Contingut del Ple de Juny

Vaig a intentar escriure el que puga, per que la veritat, encara que estiga d'acord amb les reclamacions i comprenga la situació no em va agradar massa no poder enterar-me del transcorrer del ple, i haguera preferit que escoltaren a Tino quan els va demanar que segueren i poder continuar el ple amb normalitat.
Considere que el moment apropiat per a fer aixó es el de precs i preguntes, o quan ja s'han finalitztat els temes d'importancia.

Abans no se'm oblide, la Policia municipal (moooolt nombrossa i "amb pistoles") no deixava entrar al regidor Bellver del SIA al Ple, la qual cosa el va enfadar i aixi ho va fer saber al ple.

Continuem, es digueren cosses molt importants:
- es rebutjaren les al.legacions del ciutadans a la modificació de crèdit 2/2006, amb el agreujant de que els veins s'ahn queixat dels problemes que han patit per a poder tindre l'expedient complet, VERGONYOS.
- ja sabem mes sobre el Col.legi Ausias March, fins que no estiga el PGOU no estarà el col.legi, dit d'altra manera PRESSA DE PEL TOTAL, com ja va dir una regidora "soto voce" (en el consell de participació) era un "arreglo para un tema complicado" (les cometes no indiquen literal.litat).
-em resultava curios vore que el ple aprova, mes ben dit que el gobern duu al ple un punt com l'adhesió al "Camino del Cid", decissió "trascendental" en grau superlatiu, i no porte cosses com la planificació urbanística, u operacions de milers i milers d'euros, i lo mes escandalós, tot el futimer de diners que se'n van a EGUSA, enfosquint l'administració d'un bon grapat de milions d'euros.
-recorde que es volia "perdonar" el ICIO (o algo així) a qui construix el centre d'emergències, però no vaig poder escoltar les argumentacions de l'oposició, cosa que lamente profundament.

Vaig haver de abandonar "l'hemicicle" abans d'hora, però intentaré recollir més informació i fer.la arribar a este "medi" ;) (es broma)(lo del medi)

Per cert, tot hi ha que dir-ho, que malgrat que no em va agradar massa no poder escoltar el ple, deien cosses molt encertades i amb molta gràcia, encara que no era el moment. També vam riure un poc. No sé com va terminar tot.

No hay comentarios: