Vistas de página en total

sábado, julio 01, 2006

Ambient del Ple del 29 de Juny

Atípic, molta gent, del PP perque quan es preveu que pot haver-hi gent per a protestar, s'ompli (tenint en compte els que normalment venen, que son pocs) dels seus militants per a evitar que el aforo limitat a 100 persones siga completament hostil al equip de govern i donar-los suport (cosa que tenen tot el dret a fer).

Molta gent de Vera que havia convocat un ple alternatiu a les portes de l'ajuntament, per a dir la seua pel que fa al projecte del trasllat d'Alcampo, que es una agressió, tot mentides, que tenen dret a la seua propietat....
Esta gent s'adornaren de samarretes d'alló més gracioses, com que estic d'acord amb ells m'agradaria saber com poder conseguir-ne alguna i poder lluïrla.
Algunes deien (aproximadament): Denunciame a mi también por defender la huerta, Ave Manolo los que van a luchar te saludan (la millor), créditos el vampiro me dan lo que pido, Especulación 10 educación 0, moltes al.lusions al no vaig a dir-li senyor "SOLAR", el gusano del Manzano....un bon garbell.

Tot anava molt be, sobre tot per al equip de govern (que continua amb el "rodillo" legítim i democràtic, tot hi ha que dir-ho, per que a la fi es el que hem triat), quan alguns representants de Vera s'alsaren i permanegueren de peu sence arribar a pujar al espai dels regidors. En eixe moment el ple transcorregué entre les paraules dels representants legítims i els representats enfadats per les actuacions dels primers.

No hay comentarios: