Vistas de página en total

viernes, julio 28, 2006

La gent en el ple

Vaig arribar al ple al voltant de les 20:30 hores, i hi havia prou gent per a ser 27 de Juliol, i es que la cosa està calenteta.
Em comentaren que la policia local va fer un intent de no deixar pujar alguns veïns encara que no s'havia omplit el "aforo", qui ordena estes coses? i per què?

La gent estava mes prompte d'acord amb l'oposició que amb el govern, cal dir que també hi havia gent del PP al ple, volguera destacar la presencia d'una dona, no se si del PP o no, però amb prou mal gust i poca tolerància, i afegiria que amb poc .... no sé com dir-ho sense ofendre així que no ho diré, que quan tenia la paraula la regidora del BLOC va començar a dir coses com Terra Lliure, anarquia i tir en la nuca, intentant insultar a la regidora (supose), clarament esta dona s'ha qualificat ella "soletes" a si mateixa. Cap comentari mes.

Tots (quasi) esclatarem davant de la nova perspectiva de la iniciativa pública (que ja he explicat abans) del nostre govern del PP, molts aplaudiren les intervencions de tota l'oposició, EU, BLOC, SIA i PSOE que demanaven més diàleg i consens en quelcom tan important com la planificació del nostre poble.

No hay comentarios: