Vistas de página en total

lunes, julio 03, 2006

Preguntes del BLOC del ple del mes de Juny. (Molt interessants)

1. Teòricament les respostes als precs i preguntes tenen un termini de 15 dies però les respostes als precs i preguntes del ple de maig de 2006 han arribat avui. A més a més no responen a 2 preguntes referides a l’abandonament de residus en el carrer i a l’Ausiàs March que passe a transcriure perquè em siguen respostes.
a. S’estan prenint mesures coercitives per l’abandonament de trastos vells?
b. La pregunta sobre el C. P. Ausiàs March feia referència a una resposta de l’equip de govern “No hi ha cap clàusula suspensiva. L’ajuntament disposa de la propietat del sòl des del moment de la firma de l’escriptura. En conte al soterrament de la línia elèctrica s’efectuarà quan s’urbanitze el sector urbanístic sobre el qual s’alça. Per un altre costat la construcció del col·legi públic Ausiàs March s’iniciarà una vegada este finalitzat el projecte d’execució que està ultimant Ciegsa.”
Sobre aquest tema podem dir diferents coses:

Una és que l’ajuntament no té una clàusula suspensiva però si una condició suspensiva a l’escriptura.

Segona cosa que podem dir sobre el C.P. Ausiàs March, com va indicar un regidor en el ple on es parlava de la modificació pressupostària, es pressuposten 132.000 euros per al soterrament de la línia elèctrica quan en altres ocasions (pressupostos anteriors) s’havia pressupostat per 400.000 euros

Sèquies, que ens confirmen si no les han comprat perquè pareix que encara no les ha comprades.

Divergència metres quadrats entre la moció de cessió d’ús a la generalitat que indica 9.938 metres quadrats i l’escriptura dels terrenys que indica 9.333 metres quadrats.

2. VPO juny i terminis. En el darrer periòdic es deia “en junio se podrá conocer los requisitos para poder optar a estas nuevas viviendas de protección oficial”. Com està la cosa? A més a més volem indicar que s’estan parlant d’uns terminis irreals (textual del periòdic que edita l’Ajuntament: “ consistorio tiene previsto para la edificación de estas viviendas comiende antes de un año”, “Egusa y el Instituto Valenciano de la Vivienda tienen previsto comenzar a construir, antes de que finalice el año…”


3. Tenim entès que ecologistes en acció (en concret l’institut de defensa d’ecologistes en acció) ha presentat per registre d’entrada (data 20 de juny i registre d’entrada número 11.652) un escrit on posa de manifest diferents irregularitats a Patacona. Volem saber si és cert i què va a fer l’ajuntament. També volem demanar la convocatòria d’una comissió, i per favor que no siga per a Nadal.


4. Escolarització. Li recordem a l’equip de govern que tenim un problema tradicional a l’hora d’escolaritzar i que en el butlletí d’escolarització es trobem una cosa que ens agradaria que ens explicaren: “Institut d’Ensenyament Secundària La Patacona […] Els alumnes que desitgen cursar el Batxillerat en la línia en valencià tenen preferència en l’institut “La Garrigosa” de Meliana (per zona d’influència)


5. Hi ha una denúncia d’un particular a 5 persones per incidents en un ple amb un informe policial. És normal que un particular tinga a un accés a un informe policial? També volem saber que ens diguen si vostès, equip de govern del pp o partit popular, han tingut alguna cosa a veure amb la denuncia.


6. Tema botiguers Rei Sant Jaume, em remet a allò que van dir en resposta a la pregunta del mes d’abril, número 9. “Després de la reunió a què fa referència en la pregunta es va acordar amb els inquilins dels locals, propietat de l’Ajuntament, que es procediria des del Consistori a actualitzar les rendes en els casos en què fora necessari i firmar nous contractes” A hores d’ara els comerciants no saben res de res.


7. Preguntes publicitat institucional sobre el trasllat del centre comercial, hi ha una publicitat que clarament és d’Egusa i de l’Ajuntament però a banda en l’Alboraia Actualidad va aparèixer una publicitat que no du cap logo i que ens agradaria saber si l’ha pagat l’ajuntament. Segona pregunta allò que han costat les dues campanyes. I quant va a costar la carpa i la publicitat del soterrament del metro. No ens agrada que es barrege festa i publicitat partidista.


8. Ens agradaria que el sr alcalde ens explicara per què necessita el 60 % dels terrenys de Vera per a defensar millor els interessos dels veïns d’Alboraia en allò que es refereix a les infraestructures com ha dit públicament.


9. Quan s’obrirà oficialment el pàrking? Empresa diu als ciutadans que estan esperant que l’Ajuntament els autoritze. També han dit alguns veïns que la concessió és per a 50 anys.


10. Quan s’acabarà la 3 fase de l’Avinguda Ausiàs March.



No hay comentarios: