Vistas de página en total

lunes, julio 03, 2006

Soterrament de les vies

Un bon grapat d'articles a les Provincies ens informen del nou projecte de les vies, també hem rebut a casa informació, crec que estem en festes i que no es el millor moment de fer propaganda electoralista, però este es el estil del nostre govern, tot val.....
Tot el dia 2 de Juliol a Las Provincias, aixó si que es influència.

Inicio de obras
Maqueta del trazado
Promesa ante el notario
Mas de lo mismo

Entre d'altres cosses diuen :
La inversión supera los 68 millones de euros y será financiada a partes iguales por el Ayuntamiento de Alboraya y la Generalitat Valenciana.
34 milions d'euros te l'ajuntament? com es va a pagar açó? Per qué asumim les competències de la Generalitat?

El Ayuntamiento para pagar la obra podrá hacerlo a través del presupuesto o con solares equivalentes al coste.
¿Qué significa aixó exactament?¿Quins solars te l'ajuntament? No seràn els d'infraestructures de Vera? Per a que voldria els solars La Generalitat? No tinc res clar.

El Ayuntamiento ha conseguido ya la financiación necesaria para hacer frente al pago de la obra tras haber realizado el proyecto de ejecución.
Cal saber com l'han aconseguit.¿Amb un crèdit el vampiro ;)?
Sap el ple algo d'aquesta financiació? S'ha aprovat per tots?

Si finalmente comienza a ejecutarse la obra este otoño, Manuel Álvaro asegura que llegará a los comicios de 2007 con su promesa cumplida.
En els diners de tots, les terres d'alguns i altres operacions ja podrà fer-ho, quina demagògia.
Tots esperem el soterrament de les vies, però esperavem (jo al menys) que no ens costara 34 milions d'euros, que el que conseguira el projecte fora el treball del nostre alcalde demanant l'infraestructura que ens pertoca, no els nostres diners que ja donem a la Generalitat per a que ens done les mencionades infraestructures, estem pagant el metro DOS VEGADES, pel que aportem a la Generalitat i el ue aportem a l'Ajuntament. "No es oro todo lo que reluce". Vies a preu d'or per a una economia com la de un ajuntament com el d'Alboraia.

Molta foscor sota el rellum de la "campanya informativa" :(

No hay comentarios: