Vistas de página en total

viernes, febrero 29, 2008

Ple de Febrer

Ple curt amb el sol contingut de la pujada de taxes de l'aigua i el clavegueram, ah! i també de la concertació d'un crèdit de tresoreria, per ampliar el temps del que actualment no hem pogut pagar.

Dit açò recordar-vos, com bé va fer l'alcalde ahir, que ells van prometre la baixada d'impostos, i que açò son taxes (i que no, no són el mateix), llàstima que no ho aclarira tan bé durant la campanya, però ja sabem per a que serveixen les campanyes electorals.

Ara anem a fer una col·lecta per a tornar-li els 4 milions d'euros que li debem al regidor Gimeno, ahir es que no portava gens de diners solts i bitllets no em queden que es fi de mes. "Pues no va y dice" que estem millor, que es per la manera de comptabilitzar, que ha canviat, i que ara es comptabilitzen els improbables cobraments que abans no es feien, i fa els seus càlculs i encara li ixen 4 milions a tornar!! Home, home, home.... que com bé va dir la regidora del BLOC per vore com estem de millor sols cal consultar la liquidació del 2006 amb un endeutament de quasi 10.000.000 d'euros, el doble que l'any anterior.

Finalitzar comentant que les votacions es van guanyar per 11 a favor totes i 10 en contra, excepte la de la moció del PSOE per a demanar l'inici de curs esportius adaptats per a persones en mobilitat reduïda.
El BLOC també va presentar una moció per a demanar que no es construisca la VIA PARC NORD i que eixos diners s'invertisquen en servei públic de transport per als municipis afectats moderns i de qualitat.

No hay comentarios: