Vistas de página en total

viernes, febrero 15, 2008

Preguntes CIALBO

  • Demana informació sobre el trasllat del Ausiàs March i pregunta si s'havia comprat la sèquia i en quins diners perquè no constava al pressupost.

    Resposta: No s'ha comprat ni es va a comprar la sèquia, sinó que formarà part de la reparcel·lació de la zona.

  • Pel que feia al soterrament de la línia elèctrica d'alta tensió preguntaren si es feia pels vials, la qual cosa elevava el cost i en quins diners s'anava a pagar, perquè tampoc consta al pressupost ni s'havia aclarit el model de finançament.

    JA hi ha un projecte, però el veí que va demanar l'estudi d'impacte mediambiental ho retardat tot. (Més de 9 anys per a fer una escola i ara la culpa es de un veí, quina cara més dura i quina poca vergonya dir açò) El 9 de febrer termina el període d'exposició pública i si no hi han al·legacions (que no se li ocòrrega a cap veí exercir els seus drets que es convertirà en el cap de turc d'este… d'este alcalde) continuarà el procés per a que CIEGSA puga fer el procés d'adjudicació. Del resto de coses del Ausiàs no anava a dir res més.

  • Prega que es consensue amb els pares i es faça el que diu el Síndic de Greuges (no vaig entendre el prec, perquè no sé si es referia als pares del Ausiàs i al Defensor del Ciutadà o un altre cas).
  • Demana un sanejament de la economia i la millora de les infraestructures educatives
  • Proposa el edifici d'Egusa per al trasllat del Ausiàs March
  • Denúncia que l'exposició pública no es fa com cal, es fa a Egusa, tard i mal.
  • Demana que es complisquen les directrius del síndic de greuges i del defensor del ciutadà (crec que era per l'escola)
  • Demana informació sobre les subvencions als clubs esportius, ja que gran part dels integrants son majoritàriament de fora de poble, i que es deuria donar els diners per a afavorir als ciutadans d'Alboraia majoritàriament.

    Diu que els criteris de concessió de subvencions no discriminen pel lloc de procedència, i que els números que diuen que la majoria son de fora no son acurats ja que als clubs hi ha més gent que la federada, que es la que apareix als números. I que la política a seguir es la que Xavier comentava, d'afavorir als ciutadans del poble.

  • Comenta sobre el comiat d'Agustí després de 6 anys en el Periòdic, no entén els motius ni que es diga que es fa per reduir despeses i després es contracte a un altra persona per fer el mateix treball.

    L'alcalde respon que li ha donat les explicacions concretes i personals, i que poden no satisfer-lo, però si ha donat les explicacions, i que han optat per finalitzar la relació contractual i que no el readmetran.

    Es en aquest punt quan es produeix un diàleg que hi ha que saber seguir, perquè l'alcalde li diu a Xavier de Cialbo que li agraeix no haver fet publiques eixes explicacions personals, encara que sabia que anava a declarar a juí pel comiat del periodista Agustí, no com sí havia fet altre membre de l'oposició. Estes explicacions concretes es poden trobar a la sentencia del comiat, en la que es reflecteix que les raons de l'alcalde per acomiadar Agustí havien sigut que es parella d'una regidora de l'oposició.

    Este es el reconeixement públic de l'alcalde de les raons per acomiadar Agustí.

  • Pregunta si s'ha signat un conveni respecte al accés nord i en quina situació es troba actualment.

    Resposta: Estan preparant un conveni que millore a tots i quan tinguen una proposta concreta podran treballar-la. (A mi em sona a res de res)

  • Per últim reitera la petició d'informació sobre la compra de terrenys de Vera que ja havien fet abans a Cabo i encara no havien rebut.

No hay comentarios: