Vistas de página en total

miércoles, febrero 06, 2008

Recolçament al Ausias March del AMPA Cervantes

És denigrant que haja'm de ser les mares i pares de les escoles públiques del nostre poble, els que lluite'm per una escola pública, digna i de qualitat. Davant de la reivindicació d'aquest dret reconegut, l'Ajuntament d'Alboraia i la Conselleria d'Educació, no afronten amb un compromís ferm, nítid i sòlid,  l'actual situació de cadascuna de les escoles públiques d'Alboraia.

 La manca de planificació en l'àmbit educatiu al nostre poble, acumulada des de fa molts anys, ens ha dut a la situació de caos que estem patint les escoles públiques, ( massificació, barracons, instal·lacions inadequades,  etc. ).

 Des de l'AMPA del C. P. Cervantes tot açò ho sabem molt be, son molts anys de mobilitzacions, i no hem acabat.

 La manera en què l'Ajuntament d'Alboraia i la Conselleria d'Educació gestionen la construcció del nou col·legi Ausias March, amb un aplaçament sense data a la vista, així com l´estrangulació a la qual estant sotmetent tota la comunitat educativa, amb obres del metro, maquina de fangs, sorolls, obres de clavegueram ..., demostra el poc interés i compromís que tenen per l'educació i atenció als més menuts.

 Des de l'AMPA del C. P. Cervantes d'Alboraia, compromesos per una educació pública, digna i de qualitat, us animem i us donem el nostre suport, en uns moments tant difícils com els que us estan fer passar.

 Segur que tots junts, podrem aconseguir que els nostres fills i filles puguen gaudir

d'una escola pública, digna i de qualitat.

 AMPA C. P. Cervantes

Febrer de 2008

No hay comentarios: