Vistas de página en total

viernes, febrero 29, 2008

Preguntes BLOC

1.- Hi ha problemes amb l’enllumenat públic en el barri Rei en Jaume des de fa uns 2 mesos, pregue que se solucione perquè ja fa 2 mesos i és una situació continua.
Diu l'alcalde que ho han estan intentan arreglar, i al final han hagut de fer la instalació nova, el que no vol dir que no hi hasquen problemes.
2.- Una queixa habitual dels veïns és que el camió de neteja fa molta pols per allí on passa i a més a més no s’agrana abans i es fa com una pasta i més que netejar embruta més.
Passaran la queixa al responsable.
3.- Subvencions/ convenis associacions del poble (ong, associacions culturals, associacions juvenils, associacions esportives) de 2007. S’han pagat ja ? Crec que no, pregue es paguen.
Diu que ho faran.
C.P. Ausiàs March
4.- Inquietuds pares-sembla ser que el trasllat serà a inicis del curs 2008-2009, els pares es queixen de què la situació de la màquina és la mateixa.
5.- Altra inquietud és ¿un termini/data d’inici de les obres del nou CP Ausiàs March? ¿Quant de temps en el lloc on siguen traslladats?
6.- Altra inquietud: la carta enviada als pares amb fotos destaca la ubicació de Patacona respecte el Poliesportiu, l’equip de govern ¿té algun interés especial en què el centre vaja a la Patacona?
6.- ¿Què passa amb la condició suspensiva?
(Sobre este tema va contestar a tota l'oposició alhora, així que ho ficaré en un altre post més curt ;-])
7.- Fa un temps, 3 mesos es va fer la liquidació de 2006, en ella s’indicava que s’havia d’elaborar un pla econòmic-financer en el termini de 3 mesos. Els 3 mesos han passat i m’agradaria saber, què ha passat? per a quan estarà el pla econòmic-financer
Respon l'alcalde que encara no el tenen (quina sorpresa!! no?) i que tenint en comte les dates que s'acosten que no contem en març tampoc.
8.- Fonts avinguda Aragó: estan de qualsevol manera des de fa anys, pregue que se solvente el tema.
Diu l'alcalde que en el pressupost 2008 apareixeran. (Recordar-vos que encara no tenim el pressupot d'aquest any, ni hem liquidat l'any 2007)
9.- S’ha signat un conveni amb propietaris de terrenys rústics afectats pel soterrament de vies però ¿què passa amb propietaris de primera vivenda en terreny rústic?
L'alcalde diu que s'han fet els millors acords posibles.

No hay comentarios: