Vistas de página en total

viernes, febrero 08, 2008

Preguntes BLOC

1.Hem preguntat en diferents ocasions sobre el centre de dia San Cristóbal. La web de l'Ajuntament en octubre deia que el centre obriria a l'inici de 2008. Quan obriran el centre? Com serà la gestió, la darrera vegada que preguntàrem (ple de novembre) ens digueren que no ho sabien? ja ho saben? ja estan contractats els treballadors?
Resposta: El centre de dia no ha iniciat la activitat perquè estan pendents de la revisió de la Generalitat de les instal·lacions, que no es fa perquè no hi ha mobiliari. Encara no s'ha contractat ningú i ho farà Egusa.

2.En el ple de desembre vaig comentar que els veïns del Carrer València (màquina que hi ha al costat de C.P. Ausiàs March) s'havien queixat perquè havia un grup electrogen funcionant a altes hores de la nit. Els he de dir que posteriorment al ple vaig trobar personalment una altra vegada un electrogen en marxa a les 23 hores, pregaria es tinguera en compte el descans dels veïns i veïnes.
Resposta: Es trasllada la petició

3. En el seu moment es va dir als veïns de Doctor Angélico i Diví Mestre (afectats per accidents elèctrics) que es farien unes revisions. Què ha passat? Per què sembla que encara les estan esperant?
Resposta: Ho han demanat a la generalitat

4.Senyor alcalde, ¿coneix la situació del Centre de Planificació Familiar? La Conselleria no ha substituït al personal sanitari de baixa des de l'estiu. Es a dir des de fa 6 mesos el veïnat d'Alboraia i 8 pobles de la comarca (60.000 habitants) no tenen una atenció de planificació familiar correcta . Van a fer alguna cosa? Li diran alguna cosa a la Conselleria?
Resposta: Han contactac amb el cap de zona i en Conselleria els han dit que l'anaven a cobrir, però no han fet, i estan insistint i reclamant.

5.Hi ha rumors que indiquen que la Casa de Cultura es tancarà,què ens pot dir sr alcalde? són certs? Si són certs, què passarà amb la programació cultural? i amb la biblioteca?
Resposta: Son rumors absurdes, no es tanca.

6.Què pensen fer amb la plaça del gerent? L'amortitzaran? Perquè ara mateixa l'equip de govern vol reduir plantilla.
Resposta: No saben si s'amortitzarà però es probable

7.Les tarifes de la piscina Patacona semblen cares si es comparen amb altres piscines municipals
Resposta: Les tarifes poden ser algun euro més car, però funciona molt be perquè va molta gent i sembla que els abonaments no son cars.

8.Darrerament s'han produït comiats i no renovacions de personal de l'Ajuntament. En alguns casos mentre un treballador eixia per una porta per una altra entrava un treballador que el substituïa. A més a més, en alguns casos no s'han respectat els 15 dies abans de finalització de contracte que s'ha d'avisar de la finalització ( els treballadors són persones i a més a més no s'estan fent bé les coses) . Demanàrem informació sobre el tema per escrit i ara es trobem amb una resolució d'alcaldia que ens diu que ens passaran la informació en 15 dies (quan la petició és del 10 de gener i la resolució del 29 de gener, la llei marca 5 dies per a dir si o no) i a més a més en els casos de les empreses municipals, venen a dir que ens busquem la vida, exactament "en lo referente a las empresas, la petición deberá resolverse por las mismas". Em pareix que açò està fora de lloc i és una atrocitat perquè 1. Sóc una representant dels veïns a la qual s'ha de facilitar l'accés a la informació 2. les empreses són 100 % municipals o és que no saben que fan les empreses L'objectiu de la seua actitud és tindre entretinguda a l'oposició i no donar la informació. Així que pense que allò que toca és que feu les gestions perquè respongueu totalment a la pregunta (altes i baixes de personal de l'Ajuntament , empreses municipals i fundació) i no parcialment com voleu fer (només ajuntament).
Resposta : Reconeix que els terminis no s'han complit i aixó no està bé (dit per ell així) però que tot ha sigut legal.
9.C.P. Ausiàs March. ens hem assabentat pel carrer perquè l'equip de govern no ens ha informat que la seua intenció és traslladar els xiquets del C.P. Ausiàs March al centre cívic de Patacona. Ens agradaria saber si és cert i si li pareix normal traslladar en general tot un centre i més en els casos dels xiquets d'infantil d'un nucli de població a un altre. Crec que s'hauria pogut buscar una millor solució en el nucli urbà d'Alboraia. Hem de dir que a nosaltres no ens sembla gens normal la situació que es planteja.
Resposta: Es traslladarà on determine la Conselleria d'educació que es l'administració competent, el ajuntament col·laborarà (un pare afegeix que porten 9 anys col·laborant) i donarà totes les opcions , diu que no es una situació normal (els pares diuen que provocada per ell i les seus obres).

10.Per acabar vull fer memòria. Recordar que l'actual equip de govern és aquell que en tota la història ha tingut més alliberats (8 d'11) i millor pagats. Ara que ve el moment d'estrènyer cinturons què faran? Quan prengueren aquella decisió la situació econòmica de l'Ajuntament ja era complicada
Resposta: Fa menció del error comés pel BLOC al seu butlletí El Cresol i no afegeix res mes.

2 comentarios:

masqueharta dijo...

Si hiciéramos una auditoria a nuestra administración principal en este municipio (el Ayuntamiento), para valorar el nivel de compromiso de este con la Constitución, la legislación vigente, la normativa (de toda índole), el espíritu de compromiso con aquellos a los que es su obligación servir; en definitiva un test de democracia, estoy convencida que el suspenso seria de los que hacen historia.
No hay que ver más las últimas tropelías cometidas por aquellos que ostentan el mando en este pueblo. Los despidos absolutamente improcedentes (recuerdan a las listas negras que existen en muchas dictaduras), y la terrible situación a la que han conducido estos “señores” a la educación publica en este pueblo.

Desde aquí quiero manifestar mi más sincero apoyo y solidaridad con Agustín y el resto de trabajadores despedidos de forma tan injusta y torticera.

Animo

Angeles y tico

Anónimo dijo...

Moltes gràcies pel vostre suport. En el meu cas estic intentant informar al màxim de gent possible sobre el que ha ocorregut, i que siga l'opinió pública qui dictamine un parer i el trasllade a l'alcalde. El que està clar és que hi ha un despido i ha sigut declarat improcedent.

La sentència la podeu llegir a www.unioperiodistes.org

Agustí