Vistas de página en total

martes, abril 03, 2007

Altra visió trasllat

El Ple aprovarà el dimecres el conveni urbanístic signat amb Alcampo en l'únic vot favorable del PP
El Ple de l'Ajuntament d'Alboraya celebrarà el pròxim dimecres el ple en què es votarà el conveni urbanístic que ha signat l'equip de govern amb Alcampo i que en tota seguretat serà aprovat en el vot favorable del PP i en contra de la resta de grups.
Entre els grups contraris al conveni es troba el Bloc d'Alboraia que ha demanat que l'Ajuntament no signe el conveni urbanístic per requalificar l'horta de la partida de Vera a l'estimar que “és d'un alt risc econòmic per a la corporació” ja que en cas de què el conveni urbanístic no es complira, l'Ajuntament hauria d'indemnitzar amb cent milions d'euros a les empreses.

El Bloc i el grup ecologista Salvem l´Horta han sigut els únics que han presentat al·legacions durant el procés d'exposició pública al no considerar “ni convenient ni necessari” el projecte.

Entre altres consideracions, la portaveu del Bloc, Angels Belloch, i els ecologistes al·legaren ja “l'alt risc econòmic de l'operació” per a l'Ajuntament i la falta de diversa documentació com "el preceptiu informe de la intervenció municipal”.

En el conveni urbanístic signat entre l'Ajuntament d'Alboraia i Alcampo s'estipula que "si s'iniciara l'execució de les obres en la zona que actualment ocupen Alcampo i Immochan de conformitat amb les previsions de planejament abans que es complisquen totes i cada una de les condicions acordades en este Conveni Urbanístic i en el Conveni de Trasllat d'Activitats Comercials i Permuta de Propietats s'establix una penalització de 75 milions d'euros que haurà de pagar l'Ajuntament d'Alboraya a Alcampo, S.A. i la quantitat de 25 milions d'euros que haurà de pagar l'Ajuntament d'Alboraya a Immochan Espanya, S.A.U., amb caràcter addicional a la indemnització de danys i reparació dels perjuís que això puga acarrerar a les esmentades empreses".

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola,

Ahir vam estar uns quants protestant al plé de l'Ajuntament. n'eren unes 100 persones (l'afor del plé).

Açi teniu un parell de noticies al respecte:
http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/Alboraia/pagara/millones/Alcampo/urbaniza/huerta/elpepuespval/20070405elpval_9/Tes
http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=3491&pIdSeccion=12&pIdNoticia=287553&rand=1175744996415

els concejals no van camviar d'intenció i el plà es va aprovar.
Malgrat aixó, el fet que hi estigueren tantes persones ha afavorit que es conega el que està fent l'ajuntament en contra de l'horta i el poble d'Alboraia.

Ara només queda protestar a les urnes el proper día 27 de Maig, i anar a la manifestació de compromís pel territori del 21 d'Abril.

Endavant!

Toni

Mábel dijo...

Gràcies per la informació Toni, el temps se m'ha ficat al damunt i no he pogut escriure massa. Tornaré a publicar els enllaços a les noticies i recordaré la "mani" pel territori.