Vistas de página en total

domingo, abril 01, 2007

Ple març (I)

Superada l'entrega dels ninots indultats i concedida l'audiència, es repren l'ordre del dia.
S'aprova per unanimitat la concessió administrativa de terrenys públics per construir ascensors en aquelles finques que ho necessiten.
Respecte a aquest tema, ja va ser programat per a un ple anterior, amb la proposta del PP de fer una modificació del PGOU, però el PSOE va proposar amb encert que es canviase la figura per concessió administrativa per raó de l'ús, quan s'abandonara eixe ús els terrenys tornarien a l'ajuntament. Ambdós es tiraren flors per ser els que feien les propostes o be per ser els que les acceptaven. Si tot fora així.....

S'aprovà també per unanimitat concedir honors al regatista Luis Saiz que va morir a l'accident de metro i vei de Saplaya i al sargent Francisco Cardona concedint-los el seu nom a dos carrers de la població.

Ara és modifica l'ordenança que fa referència a l'escola infantil, es baixa el seu cost.. uf perdonen vostés.... estava veient el cartellet des de la finestra i el subconscient m'ha traït, volia dir que puja el cost per als pares que porten als xiquets a l'escoleta sols mig dia, com si els portaren tot el dia.

S'aproven les resolucions d'alcaldia pendents i es llig la sentència que afecta a un dels propietaris dels terrenys del Ausias March (o del costat dels terrenys del Ausias March), la sentència li diu que no te legitimitat perqué no li afecta ampliació de l'escola de moment.

No hay comentarios: