Vistas de página en total

sábado, abril 28, 2007

Precs i preguntes

Josep Moral (EU) va preguntar per les webs institucionals i va demanar que no es presentaren si no estaven disponibles. L'alcalde va dir que la web de turisme estaria en funcionament per al mes de Juliol, i que estava disponible en un domini de l'empresa per a poder vore-la i donar opinió sobre com millorar-la, però potser no ho havien comunicat massa be. Doncs no.
També anaven a presentar la nova web de l'ajuntament el 7 de maig, així que company Moral no t'han fet cas i si utilitzaran les webs amb finalitat electoral. Un altre prec va ser la retirada d'escombreries del camí al cementiri ( de broma li diem el 3000 d'Alboraia) perque dona molt mala imatge del poble.

Àngels del BLOC, va reiterar la incapacitat "virtual" (i molt real) del nostre govern durant els darrers anys, va preguntar per l'apertura parcial a la circulació de la zona de Diví Mestre i l'arreplega de materials davant una escola.
L'alcalde va dir que l'apertura del carrer era parcial perquè s'havia de "reobrir" de nou per a poder connectar amb Botànic Cavanilles i l'estació de "bombeig" (jo em pregunte, per què no s'han fet abans estes obres i després Diví Mestre? s'haurien estalviat moltes molèsties als veïns)
Pel que fa de l'arreplega, es visitarien les obres i parlaria amb l'empresa per a no molestar els xiquets.
També li va recordar Àngels a l'alcalde que havia de retirar la campanya del tipus amb semblant estranyament "feliç" des de feia uns dies, l'alcalde va respondre que tenia raó i que la retiraria la setmana vinent (o l'altra, total....no?)
PEr últim pregunta per l'informe del EMSI (a quelcom així) sobre la capacitat d'aigua per al PRI de Saplaya, que ja va demanar en Novembre passat, l'alcalde li diu que ja el pot consultar.

Bellver del SIA va comentar que la seu d'Egusa que estava construint-se en el polígon industrial tenia una altura més que el que diu el planejament de la zona, i l'alcalde amb "molta tranquil.litat" li va dir que podia consultar l'expedient per comprovar la legalitat de la llicència. Bellver insisteix, que no s'han fet canvis al planejament i l'edifici te una altura més que la resta, l'alcalde continua tranquil.lament dient-li que consulte l'expedient.

Tino (PSOE) pregunta per les converses amb els veïns afectats per les obres del metro i com estan les coses, Cabo respon que ell mateix havia parlat repetidament amb tots els veïns i visitat les cases i que ho faria també la Generalitat al demà mateix.

Potser he oblidat algunes coses, ja sabeu que podeu afegir-me, corregir-me, comentar-me etc... ;)

No hay comentarios: